LAL RESTAURANT imatge corporativa


 
Icones representatives de totes les activitats que es poden fer al local. Funcionen juntament amb el logo i expliquen la diversitat del restaurant.
Detall de les targetes troquelades. Están fetes a partir de dos materials (paper kraft, paper laminat mat) per representar la filosofia de la decoració interior del restaurant, on es combina l'estil antic i l'estil modern.

































Tots els materials del restaurant es treballen a partir de les 3 tipografies representatives, de les icones i del material de suport (paper kraft, paper fluorescent, laminats...) 















La comunicació amb el consumidor és molt directe i clara. A través de preguntes i suggeriments es convida al clent a pendre algo o a quedar-se a sopar!

2 comentaris:

Danae ha dit...

Hola Xell gràcies pel teu comentari!
Les cadires Tolix crec que es poden comprar a la seva web que em sembla que és www.tolix.fr i una amiga que les té diu que ella les va comprar a Corium casa (esta per Rmbla Catalunya/Provença més o menys) però de barates res de res que són caríssimes!
molta sort!

Danae ha dit...

Hola Xell! Com et vaig dir, la cadira Tolix és molt cara però n'he trobat algunes al Maisons du Monde que s'hi asseblen i són més assequibles.... Et deixo els links perquè les vegis aviam què et semblen!
http://www.maisonsdumonde.com/ES/es/produits/fiche/silla-multipls-118504.htm
http://www.maisonsdumonde.com/ES/es/produits/fiche/silla-factory-115797.htm